Zaštita privatnosti

1. Plaćanje Usluga

Kad odlučite koristiti usluge tvrtke Eco mobilna praonica d.o.o., trebate ih platiti unaprijed. Plaćanje se može izvršiti kreditnom ili debitnom karticom, putem Apple Pay-a ili Google Pay-a (ako su dostupni) kroz sustav Stripe. Poslovni korisnici (B2B) mogu koristiti plaćanje virmanom, ali uz prethodni dogovor. Imajte na umu da tvrtka zadržava pravo otkazati ili ograničiti uslugu ovisno o raspoloživosti i dostupnosti svojih resursa.

2. Određivanje cijena

Cijene usluga izražene su u eurima i dostupne su u cjeniku tvrtke na njihovoj web stranici. Važno je napomenuti da tvrtka zadržava pravo promijeniti cijene usluga u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

3. Kontaktiranje Korisnika

Kako bi osigurali kvalitetno pružanje odabrane usluge, tvrtka ima pravo kontaktirati vas kao korisnika putem telefona ili SMS poruka. Osim toga, nakon što dogovorite uslugu, tvrtka može slati podsjetnike vezane uz zakazano vrijeme dolaska ili izvršenja usluge. Također, mogu vam slati i druge relevantne obavijesti.

4. Odgovornost

Prilikom izvršenja usluge, tvrtka će postupati s dužnom pažnjom, pridržavajući se pravila struke i provodeći uslugu u razumnom vremenskom roku. Međutim, važno je napomenuti da tvrtka neće biti odgovorna za određene situacije, kao što su oštećenja vašeg vozila ili imovine nakon što ste pregledali vozilo i odobrili uslugu. Osim toga, tvrtka se neće smatrati odgovornom ako se šteta dogodi zbog namjere ili nepažnje korisnika. Također, tvrtka se neće smatrati odgovornom za štetu koja proizlazi iz oduzimanja vozila od strane vlasti, niti će snositi odgovornost za gubitak ili oštećenje dragocjenosti koje ostavite na čuvanje njihovim djelatnicima. Važno je da svoje dragocjenosti pohranite na sigurno mjesto prije nego što vozilo predate tvrtki.

5. Provjera općeg stanja vozila

Dok je vaše vozilo pod nadzorom tvrtke i brigom njihovih djelatnika, oni imaju ovlaštenje provjeriti opće stanje vozila kako bi osigurali kvalitetno izvršenje usluge. Ovo uključuje i prikupljanje podataka o vozilu te fotografiranje vozila prije i nakon usluge kako bi se utvrdila prisutnost eventualnih oštećenja ili ogrebotina.

6. Pravo izmjene narudžbe

Korisnik ima pravo otkazati narudžbu usluge. Ako otkazujete narudžbu više od 1 sata prije zakazanog vremena usluge, tvrtka neće naplatiti uslugu. Međutim, ako otkazujete narudžbu unutar 1 sata od zakazanog vremena, cijela cijena usluge će biti naplaćena.

7. Odgovornosti Korisnika

Prije početka usluge, korisnik je obvezan obavijestiti tvrtku o svim nedostacima, oštećenjima i ogrebotinama na svom vozilu, ako su mu poznati ili ako postoji sumnja da bi mogli utjecati na izvršenje usluge tvrtke. Također, korisnik je odgovoran za osiguranje svog vozila i snosi odgovornost za štetu prouzrokovanu kvarom vozila ili prisutnim opasnim sadržajem.

8. Privatnost

Podaci o narudžbama i plaćanjima koje dostavite tvrtki bit će korišteni isključivo u svrhu pružanja usluga tvrtke i neće se dijeliti s drugim pojedincima ili organizacijama. Dodatne informacije o privatnosti mogu se pronaći u Politici zaštite osobnih podataka tvrtke. Ovi detaljniji opći uvjeti pružaju bolji uvid u vaša prava i obaveze tijekom suradnje s tvrtkom Eco mobilna praonica d.o.o., prilikom narudžbe i korištenja njihovih usluga za čišćenje vozila.

Naše poslovanje:

Vlasnik i voditelj obrade podataka
ECO MOBILNA PRAONICA d.o.o.
Zavrtnica 17 10000 Zagreb
HRVATSKA
Kontakt e-mail Društva: info@swash.hr
Ovo je obavijest o privatnosti tvrtke ECO MOBILNA PRAONICA.
MBS 05691354
OIB: 98417292577